Hans Husmans otäcka personlighet

Från ingressen till Medias ansvar och den styrka egen svaghet skapar (titeln är inte felstavad) från en artikel där jag reflekterat över min och andras upplevda svagheter:

Att erkänna svagheter i den egna personligheter är vad andra kan tycka är bra att man gör och inte negativt påverkande men vad man själv kan ha stora problem med att göra. Några svagheter jag skrev om redaktionellt här inkluderar nu nyligen:

I denna artikel ges fler exempel på perversationer, moraliska svagheter och pinsamheter från min på rent genererande nivåer otäcka personlighet. Läsare med styrka som inte bävar inför det osmakliga kan läsa vidare på eget ansvar medan känsliga och läsare yngre än 18 år måste ombes att hålla sig till våra vanliga tryggt tråkiga forskningsnyheter.

Samtidigt att våga se egen svaghet och tala om det kan göra oss starkare. Förutom en trygghet och säkerhet i sig själv kan det konkret för känsliga roller ge just ökad säkerhet genom att stänga dörren till att det ska missbrukas. Den diskussionen är högst relevant för samtliga perspektiv hos Aftonbladets medarbetade diskuterade i:

En del av att ta ansvar i media måste vara att våga se den egna svagheten.

En mycket gammal bild på mig tillsammans med Tjänstehund Herman finns förövrigt nedan…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: