Frihet och jämlikhet kräver att polishundar får handeldvapen

Det är tror jag signifikant på det sätt mycket gult gör sig dåligt som bakgrund till ett motiv. Fint illustrerad av detta foto hittad på Flickr med en svart vit katt som försökt fånga en laser. Fast det går nu inte. Visst att det är lätt att hindra ljuset att nå fram dit det riktas men att fånga det är för alla normala omständigheter bara att glömma.


Foto: Jeffreyww Licens: CC by 2.0

Detta illustrerar dessutom fint den begränsade tekniska problemlösningsförmågan eller förståelsen av att inläsning är nödvändigt både hundar och katter saknar. I inlägget nedan dokumenterat för en i fysik okunnig hund:

Jakthundens själ

Här får vi kanske alla ta ett kollektivt ansvar givet att deras utbildning är förringade. De lär sig att sitta, hämta saker men inte att tänka självständigt eller proaktivt lösa problem. När de får möjlighet kan vi dock se att potentialen till större prestation finns:

President Obamas hund Bo arbetar patriotiskt för världens bästa

Ta polishundar till exempel: Varför har deras förare men inte dom handeldvapen? Tror vi att polishundarna saknar förmåga att ansvarsfullt skjuta med en pistol eller vid behov en K-pist? Jag gör då inte det och tycker att varje polishund borde ha både en pistol och en tonfa. Och varför har de inte uniform? Åtminstone en hatt även om de nu har päls skulle säkert uppskattas. Kanske något liknande den här:

Att de inte har pistol är resultatet av samma typ av fördomar och förtryck som gjorde att koloniala poliser som ej var brittiska befäl i vissa områden av Imperiet inte fick ha handeldvapen. Men jag säger att det är dags att ge varje brukshund i tjänst ett handeldvapen och en stor pälsmössa i kattskinn – eller att syntet är mer lämpligt – eller att de kan designa sin egen uniform – Det är inte viktigt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: