SCA: Bilder från SCA respektive Naturskyddsföreningen

Jag sökte med Google på pressbilder om miljö respektive miljöskydd. Näringslivet dominerade sökresultatet med bilder som få har nytta av. SJ var väl den sajt som kom högst i förhållande till hur totalt meningslösa de bilder de hade är för nära nog precis alla som gör den här sökningen.

SCA hade ett fåtal bilder runt miljö. Kanske sju stycken totalt. Förutom de på bossarna fanns två eller tre på vindkraftverk vilket kanske intresserar några som gör sökningen. Till exempel har vi denna bild:

Vindkraftverk - SCA

Vindkraftverk - SCA

Naturskyddsföreningen har också en stor samling pressbilder. Massor runt SCA faktiskt. Fast dom rankade inte på ”pressbilder miljö” på Google. Åtminstone inte så högt att jag såg dem. Här finns dock deras bilder: SCA:s avverkning. Hela deras pressbilder har vi här: Pressbilder – miljö & miljöskydd. En av bilderna ser vi nedan:

SCA gör avverkning

SCA gör avverkning

Förhoppningsvis ska väl Naturskyddsföreningen ranka bättre på pressbilder + miljö framöver nu när de fått en fin ankartext.

Därmed absolut inte sagt att SCA har ett dåligt arkiv med pressbilder. Tvärtom tycker jag att det är föredömligt gjort och man kan bara att önska att fler företag arbetade så här. Så här har vi länken till bilder hos SCA: Pressbilder och Bildgalleri och Videoklipp. Pressbilder är alltså bilder med någon koppling SCA gjort där man ser nyhetsvärde. Bildgalleri är generella informationsbilder av intresse för den som ska skriva om SCA oavsett anledning. Videoklipp är just videoklipp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: